Recenzije

8,6
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
8,5
Udobnost
8,4
Lokacija objekta
8,1
Sadržaji
8,3
Osoblje
9,3
Omjer cijene i kvalitete
9,1

Recenzije

    Mustafa
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    5,8
    24. kolovoza 2017.
    treba dosta toga da se promjeni mozda su nasi kriteriji veliki pa nismo objektivni dosli smo sa pita i hotela 4 i 5 zvjezdica
    ulozeno je mnogo energije u ovbjekte ali se moglo postici vise
    Milan
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    2. svibnja 2017.
    Doručak je mogao biti malo bolji.
    Apartman je prostran, čist i udoban, osoblje je izuzetno ljubazno.
    Lyudmil Tsanov
    bg

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. svibnja 2018.
    We will go back to this hotel again!
    nenad jovanovski
    mk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    14. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    che976
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. svibnja 2018.

    Panorama

    Small family bussines with positive attitude, helpfull. Cozy ,quiet with city and nature panorama wiew
    Сияна
    bg

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    15. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    cenk
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    5. ožujka 2018.

    nice, reasonable and comfortable place to stay.

    hotel on the peak of the city in the snowy time a bit difficult to get there.
    room is very spacious and bed are comfortable.
    Aleksandar
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Rob & Natalie
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. rujna 2017.

    Fantastic

    Everything was perfect!
    The room was big, the bed comfortable, the terrace + view amazing!!! The staff was really friendly and helpfull. We enjoyed the swimmingpool!
    Milica
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    28. kolovoza 2017.
    City view, pool, staff It was really on the hill so not much for walking but hey, taxi was like 2 euros.
    Mihaela Laura
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    karolina
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    7. kolovoza 2017.

    very nice!

    nice breakfast, helpful staff and fantastic swimming pool
    Tessa Fiege
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    3. kolovoza 2017.

    Friendly guesthouse. Very clean!

    Nothing. Everything was great.
    The staff was excellent!! Picked us up from the airport and brought is back. Friendliest ever and very helpful! English was very good! Loved the pool! Try the gyros at the poolbar. And a tuborg! I usually dont drink beer but it tasted really good. Really inexpensive (160 dinars), like everything else in nis.
    E.P.
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. srpnja 2017.
    View over the city, large room and excellent service
    Rookcze
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    25. srpnja 2017.

    We enjoy stay here and it exceed our expectation. Ready to go back again.

    Some equipment especially in bathroom need to be reconstructed.
    Free shuttle from the Airport - nice bonus. Older but clean and nice rooms with big and comfortable beds. Very friendly staff - ready to help with any single request and recommendation or arrangement with trip. Perfect pool with bar no problem with day visitors. Great breakfast, not so much warm but on ask no problem. We were satisfied. Cheap taxi to downtown and especially back up to hill.
    ciprian
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Xiaoqun
    cn

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    19. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Cees
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    30. svibnja 2017.

    Good stay, slept well, good food, friendly staff

    Rooms are dated
    magnificant view from terras
    Oleksii
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    4,2
    14. svibnja 2017.
    Good staff!
    Matus
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    13. svibnja 2017.
    No public transport, quite long walk, some equipment need to be reconstructed
    Perfect place, more private hotel on hill for short stay ideal.
Učitavanje recenzija